Nu nog duurzamer en gezonder Onze eieren krijgen een
duurzaam wit jasje
Meer info
Ons verhaal

Het verhaal van
Sturm en de
duurzame witte kip…

Gelegen in het hart van Zeeland, zijn wij sinds 1959 een symbool van kwaliteit en duurzaamheid. Onze visie is simpel maar krachtig: eigen kippen, eigen eieren en directe levering aan onze klanten. We zijn trots op onze 26.000 scharrelkippen en onze met 'Zeker Zeeuws' bekroonde eieren, een keurmerk dat garant staat voor authentieke Zeeuwse kwaliteit. Bij Sturm Zeeuwse Eieren combineren we lokale traditie met toewijding aan dierenwelzijn en milieubewustheid, om u de allerbeste producten te bieden!

Het verhaal van de duurzame witte kip…
Het verhaal van de duurzame witte kip…

Het verhaal van de duurzame witte kip…

Benieuwd naar het volledige verhaal achter onze duurzame witte kip? Bekijk dan onze pagina met uitleg! Hierin nemen we u mee in het proces en de positieve impact van de keuze voor de witte kip. Ontdek hoe we bij Sturm Zeeuwse Eieren werken aan een duurzamere en diervriendelijkere toekomst!

Lees meer over onze kippen

Uw Leverancier in
Zuid-West Nederland

Elke dag zetten we ons in om onze verse eieren te leveren aan talloze supermarkten en horecagelegenheden in de omgeving van Zeeland. Onze eieren zijn niet alleen een symbool van Zeeuwse kwaliteit, maar ook van versheid.

Bent u een supermarkt of horecaondernemer in Zeeland of daarbuiten en op zoek naar een betrouwbare leverancier van dagverse eieren? Kies dan voor Sturm Zeeuwse Eieren. Samen zorgen we ervoor dat mensen elke dag kunnen genieten van de beste lokale producten.

-

Sturm kijkt naar de toekomst

Bij Sturm kijken we verder dan vandaag. We eren onze tradities, maar zijn niet bang om vernieuwende stappen te zetten. Dat doen we op de Zeeuwse nuchtere manier: zonder poespas, maar met een helder doel voor ogen.

Kom eens langs bij Sturm Zeeuwse Eieren en ervaar zelf hoe we met passie en toewijding werken aan een smaakvolle en duurzame toekomst.

Meer weten? Maak een afspraak met Wim!

eierdoos